Arch.Uth Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Arch.Uth UTH.gr English
ΑΓΓΛΙΚΑ ΙV
ΞΓ0104, ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΙΔΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ
Υποχρεωτικό με επιλογή στο 4ο εξαμ., ECTS: 2
Γενικές ικανότητες (βάσει παραρτήματος διπλώματος): Αναζήτηση, ανάλυση και σύνθεση δεδομένων και πληροφοριών με τη χρήση και των απαραίτητων τεχνολογιών, Ομαδική εργασία, Εργασία σε διεθνές περιβάλλον, Σεβασμός στη διαφορετικότητα και στην πολυπολιτισμικότητα, Επίδειξη κοινωνικής, επαγγελματικής και ηθικής υπευθυνότητας και ευαισθησίας σε θέματα φύλου, Άσκηση κριτικής και αυτοκριτικής, Προαγωγή της ελεύθερης, δημιουργικής και επαγωγικής σκέψης.

 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Το μάθημα διδάσκεται σε προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων. Ο στόχος του μαθήματος είναι η εξοικείωση στην επικοινωνία της ειδικότητας τους στα Αγγλικά μέσω Powerpoint presentations. Πρίν την δημιουργία των παρουσιάσεων οι φοιτητές διδάσκονται με λεπτομέρεια πως δημιουργούνται οι παρουσιάσεις. Μετά το τέλος των παρουσιάσεων οι φοιτητές/τριες εξετάζονται θέματα της ειδικότητας τους που βγαίνουν στις ειδήσεις η σε άλλα media τις ημερομηνίες των μαθημάτων ώστε να παρακολουθούν ότι πιο πρόσφατο συμβαίνει στην ειδικότητα τους. Με την περαίωση του μαθήματος οι φοιτητές/τριες μπορούν

• να εξοικειωθούν στον προφορικό, γραπτό και επικοινωνιακό λόγο στα Αγγλικά της ειδικότητας τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Powerpoint παρουσιάσεις που δημιουργούνται από τους φοιτητές μετά από οδηγίες του διδάσκοντα. Eπισηςοιφοιτητεςδιαδασκονταικαιγραφουν:

•             Reports

•             Note taking

•             Memorandum

•             Writing a research paper

•             Referencing-bibliography

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Integrating Technical and Academic Writing into your English Course, Theory and Practice E. Panourgia Foreign Langauge Centre and P.E. TEI of Kavala, 2013.