Η παρούσα διπλωματική εργασία με τίτλο «Campio 19 Αποκατάσταση παλαιού διατηρητέου οινοποιείου και επανάχρηση ως σχολή μαγειρικής τέχνης και οινοποιίας» της Στεφανίας Κέτση και επιβλέπουσα καθηγήτρια την κυρία Έβελυν Γαβρήλου, αφορά στην επανάχρηση παλαιού εργοστασίου οινοποιίας που έχει σταματήσει τη λειτουργία του από τη δεκαετία του 1990 και έχει χαρακτηρισθεί ως διατηρητέο. Η πρόταση επανάχρησης έχει ως στόχο την επαναλειτουργία του προσδίδοντας μια νέα χρήση που να μην έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με την αρχική. Για να πραγματοποιηθεί αυτό, απαιτείται μελέτη της διάρθρωσης του διατηρητέου τμήματος του κτιριακού συγκροτήματος και καταγραφή των αρχιτεκτονικών και μορφολογικών στοιχείων των διατηρητέων κτιρίων, τον Φέροντα Οργανισμό τους, και την σημερινή τους κατάσταση (περιγραφή βλαβών) και τελικά να προτείνει τον τρόπο αποκατάστασής και επανάχρησης του. Οι εργασίες που προτείνονται στη παρούσα εργασία είναι σωστικού χαρακτήρα. Η πρόταση αφορά αρχικά την επανάχρηση του παλαιού εργοστασίου ως Σχολή μαγειρικής τέχνης και οινοποιίας διατηρώντας το ύφος και το χαρακτήρα του συγκροτήματος και με σεβασμό στην ιστορία του, αναδεικνύοντας έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να το εμπλουτίσει με νέες σύγχρονες λειτουργίες, όπως χρήσεις εστίασης. Δημιουργείται μια σύγχρονη σχολή και παράλληλα ένα all day café, ένα fine dinning καθώς και αίθουσες γευσιγνωσίας και εκδηλώσεων σχετικές με την οινοποιία. Επίσης στο campus δίνεται η δυνατότητα φιλοξενίας των σπουδαστών με τη δημιουργία ξενώνων και οι διαθέσιμες εκτάσεις του ακινήτου μπορούν να αξιοποιηθούν για καλλιέργειες αμπέλου.