Arch.Uth Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Arch.Uth UTH.gr English
ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: Αντίπολις η Πόλη αποθήκη
ΘΚ0620, ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ,
Επιλογής στο εξαμ. 6, 8, ECTS:

Δέσποινα Δαμάσκου, Πέτρος Μώρης

 

ΜΑΘΗΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ρητορικές του Σχεδιασμού, Αναγνώσεις και επεξεργασία κειμένων

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Επισκέψεις από μακρια στους χώρους των αποθηκών μιας σύγχρονης μεγαλούπολης και μελέτη σχετικών ευρημάτων από το διαδίκτυο. Επισκέψεις σε επιλογές κειμένων σχετικών με μια θεωρία των αποθηκών και των logistics μιας σύγχρονης αυτοματης υποδομής. Εισαγωγή σε μια θεωρία των αυτοματισμών της υποδομής. Το μάθημα - εργαστήριο αποσκοπεί στην προσέγγιση μιας βιβλιογραφίας και μιας εικαστικής περιοχής (της video art) για την παραγωγή σύγχρονων προϊόντων ανάγνωσης και γραφής, επεξεργασμένων στην τελική τους μορφή ως video loops. Μια φάση επεξεργασίας για την επιλογή των κειμένων που θα διαχειριστεί κάθε συμμετέχων - συμμετέχουσα ακολουθείται από το εργαστήριο παραγωγής του μικρού φίλμ που αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα του εργαστηριακού μαθήματος επιλογής.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Οι φοιτητές αξιολογούνται με βάση την παρουσία τους στο μάθημα-εργαστήριο και με βάση τα τελικά αποτελέσματα των εργασιών τους.